Inscriere Newsletter
Copyright 2015, S.C. VESNA GC S.R.L. www.anpc.gov.ro/
Website by Marconi Media

Termeni si conditii 

Vesna - Acumulatori auto, Reciclare, Transport marfa Informatii utile Termeni si conditii

SC VESNA GC SRL, cu sediul social in loc. Cluj-Napoca, jud. Cluj, str. Donath, nr.186, ap.12, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J12/1596/2009, CUI RO25871352, capital social subscris si varsat 200 lei, cod CAEN 4531, detine calitatea de autor, proprietar, administrator al site-ului www.vesna.ro

Conditii generale de utilizare a siteului vesna.ro

Utilizarea site-ului acumulatori.ro de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu VESNA GC SRL.

Drepturi de proprietate intelectuala; drepturi de autor asupra imaginilor si informatiilor existente pe site 

VESNA GC SRL este detinatorul site-ului vesna.ro. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea VESNA GC SRL sau a unor terti care au autorizat VESNA GC SRL sa le utilizeze.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale informatiilor si/sau produselor care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia in scris de la SC VESNA GC SRL, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Site-ul vesna.ro contine trimiteri catre alte site-uri utile

Informatii despre produse si servicii. Drepturile comerciantului

vesna.ro este un site de prezentare. Pe acest site nu vor fi afisate produse destinate vanzarii directe ci doar cu titlu de prezentare. Nu vor fi afisate preturi exacte sau alte informatii detaliate ale produselor si nici promotii sau reduceri.

VESNA  isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului.
VESNA isi rezerva dreptul de a publica doar comentariile decente, pertinente, legate de produsele comercializate pe site si de serviciile oferite.

Drepturile si indatoririle cumparatorului

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In niciun caz, VESNA GC nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.

Informatiile asupra produselor si serviciilor corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de VESNA GC SRL. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa te asiguri ca legea tarii de unde se stabileste conectarea te autorizeaza sa accesezii site-ul nostru.

Pentru orice sugestie sau nemultumire, te rugam sa ne contactezi, folosind Formularul de contact sau apeland numerele de telefon din sectiunea Contact

Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Actualizarea conditiilor generale

VESNA isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului deindata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

ANPC http://www.anpc.gov.ro/ Copyright 2015, S.C. VESNA GC S.R.L. www.anpc.gov.ro/
Website by Marconi Media

VESNA

Home Blog Campanii/Cariere Contact