Inscriere Newsletter
Copyright 2015, S.C. VESNA GC S.R.L. www.anpc.gov.ro/
Website by Marconi Media
Reciclare Reciclare

Reciclare

Vesna - Acumulatori auto, Reciclare, Transport marfa Servicii Reciclare

Ne dorim ca natura sa ramana asa cum ar trebui sa fie, curata.

Punem pret pe protectia mediului, de aceea suntem atenti la minimizarea impactului pe care il are activitatea noastra si a produselor pe care le comercializam asupra mediului inconjurator.Investim in campanii de informare privind importanta reciclarii acumulatorilor cu plumb acid cat si in cele privind necesitatea colectarii lor. Ne instruim angajatii sa manifeste o atitudine responsabila fata de colectarea selectiva a deseurilor rezultate din activitatea comerciala si sa se implice activ.

Colectam acumulatorii uzati, ii transportam si ii predam firmelor reciclatoare.

Atentie! Componentele nedegradabile din plumb si plastic ale acumulatorilor si mai ales deversarea continutului acestora, mai exact a substantelor periculoase ca electrolitul, provoaca un impact negativ asupra mediului.

Contribuie si tu la protectia mediului, preda acumulatorii uzati!

Ce trebuie sa faci dacă esti persoana fizica:

Ce trebuie sa faci daca esti persoana juridica:

Cu ce te putem ajuta in procesul de colectare a acumulatorilor uzati:

De ce sa ne alegi? 

Cele mai frecvente intrebari: 

1. De ce sunt acumulatorii uzati deseuri periculoase?

2. Cum trebuie sa reciclam acumulatorii uzati?

3. De ce sa reciclam acumulatorii uzati?

Odata cu reciclarea deseurilor reducem cantitatea de gunoaie acumulate, protejam natura de efectele negative majore ale aruncarii lor la deseuri menajere si contribuim real la mentinerea unui mediu inconjurator mai curat si mai sanatos.

Ca vanzatori de acumulatori suntem obligati sa ii colectam pe cei vechi la schimb, conform HG 1132/2008 si sa ii predam unor operatori autorizati, in vederea reciclarii lor.

4. Cine poate prelua/colecta acumulatorii deseu cu plumb acid?

Deseurile de acumulatori cu plumb acid vor fi colectati doar de catre agentii economici autorizati pentru activitatea de colectare si transport acumulatori deseu.

5. Ce se întampla cu aceste deseuri?

Deseurile de baterii si acumulatori se colecteaza in cuve anticorozive pentru a putea evita scurgerile de electrolit, in locuri special amenajate si apoi sunt transportate spre centrele de valorificare si reciclare.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pentru mai multe informatii referitoare la procesul de colectare a acumulatorilor deseu cu plumb acid sau la documentatia necesara desfasurarii acestor activitati, va rugam sa ne contactati.

ANPC www.anpc.gov.ro/ Copyright 2015, S.C. VESNA GC S.R.L. www.anpc.gov.ro/
Website by Marconi Media

VESNA

Home Blog Campanii/Cariere Contact