Salut!

Bine v-am gasit si bun venit pe site-ul nostru!

De astazi avem un nou site de prezentare VESNA, creat pentru ca voi sa puteti afla mai multe informatii despre compania noastra si despre produsele si serviciile pe care vi le oferim.

Aici veti gasi articole detaliate despre activitatea noastra comerciala si despre proiectele desfasurate, dar si despre alte subiecte importante din acest domeniu. Speram ca informatiile scrise in acest blog sa va raspunda la intrebarile sau nelamuririle pe care le aveti si sa va ajute.

Pentru cei care nu ne cunosc sau care nu sunt clientii nostri, dorim sa ne prezentam. Suntem VESNA GC SRL si am inceput in anul 2009 cu o echipa restransa si 2 magazine online (bateriimoto.ro si acumulatori.ro), specializate pe vanzarea de acumulatori de pornire cu plumb acid pentru aplicatii diverse (de la acumulatori de motocicleta, pana la acumulatori pentru sisteme solare). Pe parcurs, am diversificat marcile si gamele de produse vandute, am inregistrat o marca de acumulatori moto care s-a dovedit apreciata de clienti, ne-am dezvoltat activitatea comerciala si in alte domenii, am infiintat noi puncte de lucru si continuam sa evoluam pentru voi.

In prezent VESNA este formata din 3 departamente: Acumulatori, Reciclare (colectare si transport de acumulatori uzati) si Transport (transport national si international de marfa).

Stati alaturi de noi si aflati mai multe despre proiectele noastre.

Asteptam cu interes comentariile, parerile sau recomandarile voastre.

Suntem si pe Facebook: www.facebook.com/vesnagc

Pe curand.
Echipa VESNA