Inscriere Newsletter
Copyright 2015, S.C. VESNA GC S.R.L. www.anpc.gov.ro/
Website by Marconi Media

Politica de confidentialitate 

Vesna - Acumulatori auto, Reciclare, Transport marfa Informatii utile Politica de confidentialitate

SC VESNA GC SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.vesna.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site, care foloseste Formularul de contact sau se aboneaza la Newsletter.

VESNA GC SRL este inscrisa la Registrul Comerţului cu numarul J12/1596/2009. SC VESNA GC SRL utilizeaza politici interne si proceduri de lucru aplicabile salariatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decat in conditiile legii.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, legii europene (EU) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, VESNA GC SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

SC VESNA GC SRL, se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de tine prin intermediul site-ului www.vesna.ro prin completarea formularului de contact, abonarea la newsletter etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Scopul colectarii datelor dvs. personale este de a iti putea raspunde la cereri si de a te informa despre produsele si serviciile noastre.

Informatiile inregistrate nu sunt destinate utilizarii de catre un alt operator, inafara de SC VESNA GC SRL.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

Orice informatie furnizata de tine va fi considerata si va reprezenta consimtamantul tau expres ca datele tale personale sa fie folosite de VESNA GC SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doresti ca datele tale personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne poti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: SC VESNA GC SRL, str. Fîntînele, nr.7, bl.A, sc.3, parter sau la office@vesna.ro

Date personale si alte date

Poti consulta acest site www.vesna.ro, fara sa a-ti dezvaluiti identitatea sau a-ti da cea mai mica informatie in ceea ce te priveste.

Date fara caracter personal

Informatiile fara caracter personal pe care ni le comunici si care se refera la preferintele tale, interesele principale si pasiunile tale pot fi utilizate pentru a crea si a-ti propune produse si servicii adaptate gusturilor tale.

Este posibil sa obtinem informatii in mod automat, dar care nu pot fi in niciun caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care il utilizezii, la platforma computerului tau, la numele domeniului prin care ai acces la site-ul nostru si la cele mai vizualizate pagini sau produse de pe site-ul nostru. Informatiile mentionate anterior ne ajuta sa imbunatatim calitatea site-ului si sa venim in intampinarea clientilor cu diferite promotii sau oferte.

Atunci cand ne furnizezi datele cu caracter personal, VESNA GC SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

VESNA GC SRL nu dezvaluie datele cu caracter personal catre terti fara permisiunea ta.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

VESNA GC SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

VESNA GC SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.vesna.ro, precum si Politica de confidentialitate fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, te rugam sa vizitezi periodic această sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ai agreat sa le respecti.

ANPC http://www.anpc.gov.ro/ Copyright 2015, S.C. VESNA GC S.R.L. www.anpc.gov.ro/
Website by Marconi Media

VESNA

Home Blog Campanii/Cariere Contact